Det är dags att förutsättningslöst stötta i 2 x 45 minuter plus tilläggstid.

Det är dags att plocka fram en prestation på toppen av vår förmåga.

Det är dags att få marginalerna med oss.

Det är dags att ta tre poäng!

* * *

Göteborg borta. Vi måste tro på det, JAG tror på det.

Ikväll gör vi årets hittills bästa insats och om vi för en gång skull kan ha marginalerna med oss kan vi få med tre poäng hem till Olympia. Förutsättningar i truppen är bättre än på länge. Fortfarande många skador men Landgren, Hallenius, Rusike och Pyzdrowski är tillbaka i truppen och det ger konkurrens och bredd. Vi har två godkända insatser i ryggen och det är läge att tömma oss totalt med tanke på kommande landslagsuppehåll.

Djurgården vann igår vilket innebär att snaran dras åt. I nuläget har vi 3,5 poäng (med tanke på vår bedrövliga målskillnad) upp till närmaste lag ovanför strecket men det innebär inte att vi ska drabbas av panik. Även vid förlust idag finns det gott om tid att reparera. Hårt arbete och tålamod är det enda som gäller.

Allt för di röe!