Haha, jag fick skriva den där rubriken igen. Underbart! 😉

* * *

Trodde knappt att det var sant när jag fick höra att detta var på gång för någon dag sedan. Hela värvningen är sjuk på många sätt. Först och främst fattar jag inte hur Gais kan släppa honom just nu då även Razak har försvunnit. Sedan förstår jag inte hur HIF kan vara så angelägna om att få hem honom just nu med tanke på vilken typ av spelare Alvaro är. (Eller ersätter han någon annan än Gerndt?) Att det överhuvudtaget är möjligt att bryta Gais lån till ett rimligt pris(?) är också…märkligt.

Missförstå mig inte, Alvaro i vår vackra tröja är en dröm även för mig såklart men blotta tanken på att han är Alexander Gerndts ersättare får mig att gråta av andra orsaker.

Det blir mycket spännande att höra hur det gått till när Alvaro hämtades hem. Lika spännande blir det att höra om han verkligen ska ses som Gerndts ersättare. Alvaro fyller inte Gerndts skor, inte ens på sikt och DET oroar mig en glädjedag som denna. Samtidigt är det genialt om Alvaro planeras ta Sundins roll 2012. Där skulle Alvaro passa utmärkt! Jag skriker dock fortfarande efter en snabb, djupledslöpande forward med målgöraregenskaper. Blir det någon sådan i augusti JJ?

Presskonferens 9.30 – imorgon!