Det har inte varit så mycket snack om det men HIF U21 har faktiskt spelat sin andra slutspelsmatch idag borta mot BK Häcken. Tyvärr slutade matchen 1-0 till hemmalaget och nu ser det riktigt mörkt ut för HIF. En match återstår och det är ett skånederby mot Malmö FF på bortaplan. Seger är ett måste för att HIF ska nå kvartsfinal.

Lite senare ikväll bjuder jag på ett stort bildspel från dagens U21-match mot Häcken. Återkom då!

* * *

Vidare måste jag länka till ett mycket läsvärt blogginlägg signerat HD-Dencker. Du får ABSOLUT inte missa klippet med Patronens ”slutspelsskägg”. Skrattar fortfarande! 😀

På skadefronten är Wahlstedt ur spel på grund av sin eländiga vad. Edman vilade sin vrickade fot men bör vara klar till GAIS-matchen. Detsamma gäller Gashi som stämplades på dagens träning. Dencker klurar också kring den högra mittfältsplatsen och frågan är om Lindström petas till förmån för Sundin. Personligen har jag väldigt svårt att se Conny göra den förändringen från start på lördag men då har jag visserligen inte sett träningen. Tror att May är närmare en mittfältsplats då.

* * *

Protokoll från supporterrådets möte den 16 september.

* * *

Inga guldplaner…ännu.

* * *

Svab scoopar fram ett djurgårdsintresse för Marcus Lantz och jag har svårt att hetsa upp mig. Jag vill se Marcus Lantz göra sin karriärs sju(?) bästa matcher för HIF under oktober och november, sedan känns det okey om han lämnar alternativt skriver ett ”billigt” prestationsbaserat kontrakt med HIF. JJ:

– Djurgårdens intresse reagerar jag inte alls på. Det är obekräftade uppgifter och vi vet som sagt vart vi har varandra. Att klubbar är intresserade av en bra spelare som Marcus är inte alls konstigt.

Men skit i det nu. Nu fokuserar vi på GAIS hemma…

…eller tja, först ska jag sammanställa ett bildspel från dagens U21-förlust mot Häcken.

Stay tuned…