Det blev ingen allsvensk speltid för HIF:s nyförvärv Magnus Arvidsson. HIF.se meddelar ikväll att anfallaren lägger av med fotbollen då knäskadan aldrig blev hundraprocentigt läkt.

HIF värvade Arvidsson på ett korttidskontrakt som går ut nu vid månadsskiftet och varken HIF och 36-åringen avser att utnyttja optionen som finns på en fortsättning.

Arvidsson går nu vidare mot en tränarutbildning och HIF jagar ersättare till de offensiva regionerna. Fejzullahu någon?

* * *

Jag var försiktigt positiv till värvningen av Arvidsson när den slog ner som en bomb i januari. HIF hade inget, eller mycket lite, att förlora och jag känner faktiskt ungefär likadant nu när beskedet blev negativt. Okey, med facit i hand kunde vi lika gärna låtit bli men den känslan kunde svängt över till ett positivare håll om Arvidsson blivit frisk och fått speltid. Nu blev det inte så och därmed finns en tom plats både i truppen och på gymet. Den ekonomiska satsningen på Arvidsson kan inte ha varit speciellt stor så därför är det inte så mycket att gräma sig över…

* * *

En lång framgångsrik karriär är därmed över och jag tackar för de 16 matcherna och två målen mellan 1992 och 1994. Det värsta är väl att du antagligen gjort fler mål på HIF än för HIF!?

Skrivet av: