En intensiv helg går mot sitt slut. Intensiv ur ett privat perspektiv, dock knappast med HIF-ögon. Det enda jag kan koppla till våra hjältar är att jag under lördagen avnjöt en kopp kaffe i den vackraste av koppar samtidigt som jag var social med en arbetskamrat till Jonas Dahlgren. Detta skedde i Lund av alla ställen…

* * *

Vår Henrik Larsson leker runt på landets inomhusgolv och jag har kommenterat det tillräckligt. Väljer att citera en favorit istället:

Men som ”han” sänker ligan o som innebandyhatarnas vänner får hela oceaner på sin kvarn. På 20 år har killen inte tränat innebandy på hög nivå, efter tre träningar går han rakt in i högsta ligan o när matchen är klar drar han på semester på Rivieran, kommer tillbaka precis före nästa match o går direkt från franska golfbanor rakt in i laget igen…slår till med assist o allt. Snacka om att man är Kung Henke då. Men hur vi än vänder o vrider så blir det liksom lite svårt att ta en sådan liga på blodigaste allvar efter det här.

Kunde inte sagt det bättre själv! Har egentligen bara en fråga:

Fick Larsson specialskjuts hem direkt efter matchen igår?

* * *

Tja det är ju lika uppenbart att Larsson INTE finns med när HIF har omstart den 7 januari som att han spelar i HIF 2009. Om du förstår vad jag menar. Måtte han bara inte knacka en fotled, eller två…

Men som jag sagt tidigare, har han inte skrivit på för HIF när halva januari har gått (med eller utan specialförsäsong) så vill jag inte se honom i HIF mer. Då föredrar jag ”Plan B”.

* * *

Guldet är vårt! Med en ruggigt stark trupp tog vi titeln.

* * *

Stort tack till Boomerang71, en sann hjälte! Jag har sökt dig via mail för att tacka men det kom tillbaka vilket innebär att du måste ha knappat in fel adress. Tackar därför här istället!

* * *

Marcus Holgersson – snart i en klubb nära dig! 😉